Aikido igraonica za djecu od 3 – 6 godina

Program aikido igraonice namijenjen je najmlađima, za djecu od 3 do 6 godina. Ukoliko Vaše dijete ima višak energije i navršilo je tri godine kako bi krenulo u igraonicu, tada ste na pravom mjestu. Aikido igraonica poslužit će kao izvrstan temelj za daljnje pohađanje nekih drugih programa Vašeg djeteta. S naglaskom na puno igre, zabave i smijeha, aktivnosti koje provodimo u sklopu aikido igraonice imaju veliki utjecaj na kvalitetan razvoj biotičkih motoričkih znanja, te usvajanje prvih motoričkih elemenata. Igramo se dva puta tjedno (utorak i četvrtak) po 45 minuta u posebno uređenom i opremljenom prostoru, sukladno standardima za predškolski odgoj.

Uz pomoć stručnog voditelja kod djece se osim razvijanja motorike i tjelesnih sposobnosti potiče druženje i sprječavnje nasilja, uči se socijalnom ponašanju i stvaranju prijateljstva.

Igraonicu vode:

Maja Babić, diplomirala je na Učiteljskom fakultetu, odgojitelj predškolske djece. Višegodišnje iskustvo u radu s djecom stekla kroz rad u vrtiću i razne igraonice za djecu. Aktivno vježba Aikido.

Vedran Rakinić, diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Gl. voditelj Yoshinkan doja za sve grupe vježbača (djecu i odrasle).

Za detaljne informacije oko upisa djece u aikido igraonicu kontaktirajte na mob +385 91 880 66 22 ili mail vedraikido@gmail.com ili nas jednostavno posjetite na adresi Veprička 15, Sesvetska Sela, 10360 Sesvete (blizu hotela Feniks). Raspored igraonice pogledajte ovdje! Dobrodošli!