Kampovi

sav_kids_2016_header-800x427Svaku godinu organiziramo ljetni i zimski aikido kamp za djecu širom Hrvatske (Plitvice, Sljeme, Savudrija, Trakošćan itd..). Pomno osmišljeni treninzi za djecu 6-14 godina, uz igru i neizbježnu zabavu:). Stoga su ovi kampovi idealni, ne samo kao način da dijete ostane aktivno tijekom zime i ljeta, već i kao zabavno zimovanje i ljetovanje koje će provesti u ugodnom društvu. Posebno prilagođenom metodikom rada te pomno osmišljenim programom za kampove, koji će se održati u prostoru unutar kojeg se nalazi sve što je potrebno djeci – i to u krugu od 300m (dvorana za vježbanje, bazen, hotleske sobe, kućice za spavanje, sanitarni čvor, restoran, plaža). Skrb nad djecom je osigurana 24 sata dnevno i nema nikakvih odvajanja, a roditelji se slobodno mogu pridružiti kampu, uz jednu veliku prednost – mogu se opustiti i uživati u zimi i ljetu jer instruktori potpuno preuzimaju brigu :).

Tijekom kampa se intenzivno utvrđuje naučeno gradivo, ali se uz igru djecu potiče na kreativnost i opušta od naporne školske godine. S obzirom da su instruktori tijekom cijelog dana s djecom, imaju priliku bolje ih upoznati, podijeliti s njima svoja i njihova životna iskustva i naravno, još ih bolje pripremiti za trening, koji je ipak i trening za – život.

Aikido je vještina u kojoj najviše njegujemo svjesnost sebe i okoline u kojoj obitavamo, zato je sam rad s djecom, kako na tatamiju, tako i izvan njega, usmjeren na cjelodnevno učenje o vrlinama života: poštovanje sebe i drugih, samopouzdanje, upornost, briga za druge, suradnja i pomaganje, komunikacija, druženje, motivacija i poticanje. Pridružite se ovim edukativno-zabavnim kampovima i priuštite svom djetetu lijepo aktivno zimovanje i ljetovanje.

Za prijave i detaljne informacije kontaktirajte na +385 91 880 66 22 ili na mail aikidojo@aikidojo.hr

Dobrodošli!