KONDICIJSKE VJEŽBE S MEDICINSKOM LOPTOM

vježba za trbuh vedran rakinićDogovorite trening kondicijskih vježbi sa medicinskom loptom. Preko 100 vježbi s medicinskom loptom za razvoj kvantitativnih (snaga, brzina, izdrzljivost i gibljivost) i kvalitativnih (koordinacija, agilnost, ravnoteža, preciznost) sposobnosti.  Medicinska lopta kao prikaz jedne okrugle stvari, koja je definirana kao lopta za igru, ali ujedno i kao okrugli uteg koji razvija i one najsitnije i možda pomalo zanemarene mišiće u našem tijelu.

Strukturirat ćemo trening individualno prema vašim potrebama i željama. Odabrat ćemo elemente i intenzitet prema vašim mogućnostima.

Trening (individualni ili grupni) po dogovoru. Može biti ujutro, popodne ili navečer.

Za detaljne informacije kontaktirajte na +385 91 880 66 22 ili na mail aikidojohr@gmail.com.

Trening vodi autor knjige “Vježbe s medicinskom loptom” Vedran Rakinić.

Vježbe s medicinskom loptom - Vedran RakinićPredgovor knjige:

Tijekom godina istraživanja i proučavanja fizičke pripreme sportaša te njihovih pripremnih faza za natjecateljski period u vrhunskom sportu razni stručnjaci, profesori, kineziolozi te viši treneri pokušavaju što bolje pripremiti sportaša.

Pokušavaju pronaći što bolju formulu za postizanje visokih rezultata i ciljeva u određenom periodu te za ostanak što dulje na razini vrhunske forme u vrijeme natjecateljskog dijela sporta. Definitivno jedan od najboljih i neizbježnih odabira u tomu je i vježba s medicinskom loptom.

Medicinska lopta kao prikaz jedne okrugle stvari, koja je definirana kao lopta za igru, ali ujedno i kao okrugli uteg koji razvija i one najsitnije i možda pomalo zanemarene mišiće u našem tijelu (koji su vrlo bitni u razvoju naše fizičke građe, kao i uspjeha).

U ovoj knjizi pronaći ćete kako u pisanu, tako i u slikovitu obliku razne elemente izvođenja vježbi, protumačen način izvođenja i skupinu elemenata mišića koji izvode tu vježbu.

Knjiga se preporuča svakom početniku kao i vrhunskom treneru — sportašu u svakom sportu. Nadam se da će vam priručnik i u ovom obliku biti od koristi u stručnom usavršavanju i radu.