Aikido dojo klub

za djecu, mlade i odrasle

Aikido ljetni kamp Plitvička jezera

U srcu očuvane prirodne baštine NP Plitvička jezera započela je inicijativa specifičnog kampa za djecu koja se pretvorila u tradiciju i uspješno se provodi pod stručnim vodstvom dvojice kineziologa i učitelja aikido-a već preko 20 godina. Nekoliko stotina djece sudjelovalo je do sada u programu kampa gdje su dobili vrlo kvalitetne sadržaje na ekskluzivnoj i sigurnoj lokaciji uz sve druge pogodnosti koje pruža netaknuta priroda. Zašto je važno biti sudionik u aktivnostima programa koje kamp provodi? Odgovor pronalazimo u današnjim okolnostima odrastanja djece koja nose nove izazove pod utjecajem različitih čimbenika modernog društva. Potaknut time, NP Plitvička jezera kao svjetsko top odredište za ljubitelje boravka u prirodi je prvi nacionalni park koji želi poslati poruku ovog jedinstvenog kampa za djecu te Vam predstavlja ovaj specifičan oblik odmora za Vaše dijete koji će doprinijeti njegovu zdravlju i razvoju. Sinergija zadivljujuće prirodne ljepote Plitvičkih jezera, zelene oaze kampa Korana i trening programa kroz vještinu aikido, predstavlja posebnost koja će vas sigurno zaintrigirati.

Impresivna prirodna baština Nacionalnog parka Plitvička jezera nudi istodobno dinamičnost i smirenost, gdje se prštavi slapovi, razigrane boje, zvukovi, oblici i mirisi savršeno nadopunjuju s meditativnom mirnoćom jezera te s dubinom i tajanstvenošću stoljetnih šuma. Upravo taj spoj pronalazimo i u aikido-u japanskoj borilačkoj vještini koja promiče sigurnost, samopouzdanje, samopoštovanje, nenasilno rješavanje sukoba, opuštenost, kreativnost, sreću, kvalitetan odnos prema obitelji, prijateljima, životinjama i prirodi koja nas okružuje.

Priuštite svojoj djeci jedinstveni doživljaj vježbanja vještine aikido u zelenom okruženju i sigurnom prostoru kampa Korana, uz upoznavanje neprocjenjivih prirodnih bogatstava i atraktivnih lokacija u okolici kao što su NP Plitvička jezera, Baraćeve špilje, Speleon, OPG Dolina jelena i OPG Ranch Terra. Uz uživanje u predivnoj prirodi, djeca će moći doživjeti mističan ambijent špilja, upoznati stanovnike Speleona, vidjeti i upoznati život jelena u impozantnom šumskom okruženju te jahati na konjima pejzažima Like.

Djeca su tijekom sudjelovanja u planiranim i detaljno razrađenim aktivnostima aikido kampa pod stalnim nadzorom voditelja, uz minimiziranje uporabe digitalnih uređaja.

Kampu se slobodno mogu priključiti i djeca koja prije nisu vježbala aikido. Ova posebna ponuda uključuje 4 noćenja (5 dana) na bazi punog pansiona u bungalovima kampa Korana, ulaznicu u NP Plitvička jezera, ulaznicu u Baraćeve špilje, ulaznicu na OPG Dolina jelena, uslugu jahanja na Ranču Terra, transfer do navedenih atrakcija, osiguranje gostiju kampa i stručno vodstvo učitelja aikido-a.

Neka i Vaša djeca iskuse promjene koje pruža ovaj jedinstveni kamp, promjene koje se žive i koje su sastavni dio jedne cjelovite preobrazbe.

Posebnosti aikido kampa za djecu su i rekreativne aktivnosti kao što su vježbe snalaženja u prostoru i vremenu, gimnastika, društvene igre- nogomet, graničar, badminton, orijentacijsko traženje zastavica i predavanja zabavno- edukativnog karaktera.

Prijave za kamp na 0918806622 ili aikidojo@aikidojo.hr,

© 2006-2024 www.aikidojo.hrPolitika privatnosti     Politika kolačića